Welkom in de veelzijdige wereld van de, lichte muziek, klassieke muziek, filmmuziek, evergreen, musical, volksmuziek, populaire, en kerstmuziek etc.

“A Men’s Passion”

Groot in “Kleinkunst”

 

Carlo Arends (zang en presentatie): 

Een muzikale duizendpoot bij uitstek. Breed en uiterst professioneel geschoold, thuis in een veelzijdig spectrum van diverse muziekstijlen en talen. Met z’n warme barinorale stem weet hij een ieder te raken. Toert het hele land door met succesvolle concerten. Concerten met onder andere de titel “A Sentimental Journey”, “De Wereld Rond In Tachtig Minuten”, “Als Liefde Niet Bestond”, "Yesterday When I Was Young", “Toen Was Geluk Heel Gewoon”, "Come Prima", "Circle of Life", "Arbeidsvitaminen", "Herinnert u zich deze nog", etc.

Kleinkunst concerten gekenmerkt door verrassing, opwinding, emotie en diversiteit.

 

Music was my first love, and it will be my last.
Music of the future, and music of the past.
To live without my music, it would be impossible to do.
In this world of troubles, my music pulls me through!

© 1976  John Miles

 

Continuïteit 

Om als “A Men’s Passion” verantwoord te kunnen voldoen aan de vele aanvragen, hebben wij drie pianisten die naar keuze en beschikbaarheid een concert kunnen begeleiden. 

Johan Gootjes (Piano):

Volgde zijn pianostudie aan de academie, die tegenwoordig “Schumann-Academie” heet, en behaalde de staatsexamens voor muziektheorie en solfège. Waarna het diploma Docerend Musicus Piano aan het conservatorium van Alkmaar volgde. Heeft reeds 40jr een bloeiende pianolespraktijk. Heeft vele zangers, zangeressen, instrumentalisten en koren mogen begeleiden in binnen en buitenland. Een uiterst veelzijdig, bevlogen en gepassioneerd pianist. 

 

Jean-Luc Vriend (Piano):

Begon op de muziekschool in Hoorn, waar hij pianoles volgde, en vaak gevraagd werd als begeleider van medeleerlingen. Daarna was een conservatoriumopleiding een logische keus. Aan het conservatorium in Alkmaar studeerde hij piano bij Harry Vooren, en koordirectie bij Harold Lenselink. Sinds het behalen van zijn diploma’s, is hij als pianodocent onder andere verbonden aan de Muziekschool Boedijn in Hoorn. Is tevens als dirigent verbonden aan verschillende koren, uiteenlopend van kamer- tot mannenkoren, met als rode draad, vooral theaterkoren. Treed regelmatig op als instrumentaal begeleider van zowel koren, zangers en instrumentalisten.

 

Frank Hoebe (Piano): 

Geboren en getogen ‘op Zandwerven’ (Spanbroek) uit een muzikaal gezin van 11. Klom als vijfjarige op de pianokruk om liedjes na te spelen. Met 8 broers en zussen lange tijd (kleinkunst)concerten gegeven in de regio. Bezocht succesvol het conservatorium in Alkmaar om klassiek piano, koordirectie, en lichte muziek te studeren. Geeft leiding aan een zevental koren, arrangeert, en begeleid solisten. Heeft een aantal composities op zijn naam staan waarvan ‘Golgotha…..het einde?’ wel het meest bekend is, en welke nog steeds met succes wordt opgevoerd. Is trotse eigenaar van ‘De Pianokamer’ een concertzaal in Spierdijk met ruimte voor 100 mensen. Hier worden ongeveer 16 concerten per jaar gegeven, en wordt elke week door diverse gezelschappen gerepeteerd. Ook is hij – met zijn vrouw Sonja, en Marcel Feld - mede oprichter van het ‘on stage project’ waarin met name jongeren vier keer per jaar een muzikaal podium geboden wordt.

 

Repertoire:

Het repertoire is zéér uitgebreid zoals, lichte muziek, klassieke muziek, filmmuziek, evergreen, musical, volksmuziek, populaire, en kerstmuziek etc.

Dit alles in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Napolitaans, Russisch, Fries etc.

Muziek vanaf 1708 tot heden;

Van luistermuziek tot dansmuziek. Van wegdromen tot meedeinen.

Zie de webpagina “repertoire” en “kerst repertoire”

 

Wat doet muziek met onze hersenen? 

Zie onze betreffende webpagina voor een boeiende life uitleg via de aanwezige link.

 

Muziek bij u thuis?

Heb je een goede gestemde piano/vleugel? Ja? Dat is mooi! Wij laten hem tot leven komen, zoals je waarschijnlijk nog niet eerder hebt beleeft.

Niet in het bezit van een piano of vleugel? Geen probleem, wij nemen dan onze elektronische piano mee. Voor een boeiend en veelzijdig thuisconcert ben je bij ons aan het juiste adres. Zie onze betreffende webpagina.

 

Wat wij vragen:

Om je een kwalitatief, goed en onvergetelijk muzikaal concert te kunnen garanderen hebben wij een aantal bescheiden voorwaarden waarvoor wij je aandacht vragen: 

  • De aanwezigheid van een recent gestemde akoestische piano of vleugel. Om verantwoord te kunnen functioneren dient een akoestische piano minimaal om de 5 maanden te worden gestemd.
  • Heb je geen akoestische piano, of geen goede, gestemde piano? Geen probleem wij verzorgen dan kosteloos een elektronische piano.
  • De duur van een concert is ruim 1,5u incl. pauze of anders naargelang uw wensen.
  • Op aanvraag sturen wij je een vrijblijvende offerte voor een fantastisch concert. De benodigde zanginstallatie wordt door ons verzorgd en is inbegrepen in de gage.

 

Interactie:

Wij verzorgen een interactie met ons publiek waarin geluisterd, meegezongen en gedanst kan worden.

 

Reactie:

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

Bekijk voor meer info onze diverse webpagina's met oa, repertoire, boekingen, reactieboek, foto's, etc of plaats een reactie.

 

Met vriendelijke muzikale groet;

 

“A Men’s Passion”

Voor informatie en boekingen:

Carlo Arends                                                                           

Keern 18 1671GK Medemblik                                                                 

T: 0227-542558

M: 06-12791419

E: cm.arends@hotmail.com

W: http://www.duoamenspassion.nl/

 

 

 

Johan Gootjes in concert

Jean-Luc Vriend tijdens een concert van "A Men's Passion"

Frank Hoebe in concert

De trots van ons vervoer en transport.

Opmerkingen

26.10.2022 07:59

Rob Louwris

Rob Louwris
De bewoners van het Twiskehuis hebben weer een heerlijke middag gehad en genoten van het Duo A Mens Passion. Er werd meegezongen en mensen zag je genieten.

04.10.2022 13:22

Marco Keissen

Onze bewoners hebben afgelopen vrijdag enorm genoten van de muziek van het duo Carlo en Johan! Ze hebben de bewoners van Schoterhof een geweldige muzikale reis gegeven in 80 minuten.

04.11.2021 15:41

Marcel Vaupell

Wat hebben onze bewoners vanmiddag weer genoten van het Duo A Mens Passion, Je kon een speld horen vallen of er werd lichtelijk meegezongen. Een middag om niet snel te vergeten. Bedankt!

19.10.2021 14:53

Marian

Wat een heerlijke middag hebben de bewoners van Florence, locatie Duinstede, gehad met “ A Men’s Passion “! Dank je wel!

19.09.2021 15:30

Anneke Zorgcentrum het Schouw

Vanmiddag hadden de bezoekers van de grote zaal van het Huis van de Buurt het Schouw een ontzettende mooie middag. Jean-Luc en Carlo vertolkten een prachtig repertoire tijdens hun concert! Bedankt!

17.09.2021 14:16

Mirzet Mujagic

Vanmiddag heeft duo A Men's Passion bij ons in het verzorgingshuis een prachtig optreden gegeven. Onze bewoners hebben er ontzettend van genoten. Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer

13.07.2019 13:28

Bart Heemskerk

Op 3 april 2019 was het duo A Men's Passion bij onze ALV van de KBO Bennebroek-Vogelenzang-Zwaanshoek. Van hun programma "Yesterday When I Was Young" hebben onze leden bijzonder genoten.

06.03.2019 16:33

Dinie van der Veen

Het was een gezellig en sfeervolle middag met men"s passion in amaris Gooizicht de bewoners en wij 'de medewerkers "hebben erg genoten van het optreden

07.02.2019 18:16

Lars Melkert

Het duo “A Men’s Passion” waren weer zoals elk jaar op de Heemhaven. Nu was het thema “Yesterday When I Was Young”! Het was weer een memory Lane langs prachtige liederen.

20.01.2019 16:25

wennie thijs

13 januari was A men's passion voor een nieuwjaarsconcert in Koetshuys Erica in Hilversum . De muziek was prachtig , afwisselend en mooi gekozen en in een fijne interactie met het publiek gebracht .