Mogen wij een lichtpuntje zijn in de Coronacrisis?

Buitenconcert Aan de Amsterdamse Grachten

De Coronacrisis houdt de wereld in een wurggreep. Dit betekent nog al wat voor de mens in z’n algemeenheid, maar zeker voor de ouderen onder ons. Beperkt of geen bezoek ontvangen of letterlijk opgesloten zitten is een welhaast inhumane belevenis.

Vertrouwende dat het coronavaccin ons z.s.m. gaat bevrijden.

Ook wij hebben ons afgevraagd hoe wij een steentje kunnen bijdragen dit isolement te verzachten. Nu bijna geen muziekconcerten meer mogelijk zijn is een buitenconcert een veilig en welkom alternatief.  

Bij gunstig weer, kunnen wij prima een buitenconcert verzorgen. Wij nemen een elektronische stagepiano en geluidsinstallatie mee.

Zo kunnen we de kwetsbare medemens toch weer meenemen in een prachtig concert met muziek uit vervlogen tijden. Een moment van herkenning, van verlichting, met een warme uitstraling die de medemens weer kan doen opveren. Als ouder worden arbeid is, dan is onze muziek “Arbeidsvitamine”

Graag zouden wij u, uw cliënten op gepaste wijze en afstand van een mooi concert willen laten genieten.

Voor meer geheel vrijblijvende informatie;                   

Carlo Arends Keern 18 1671GK Medemblik                                                                           

T: 0227-542558 M: 06-12791419 E: cm.arends@hotmail.com                         

 

 

Spontaan gesponsord door de firma Boels Materieel en Gereedschap Verhuur in Hoorn. Een mobiele toiletvoorziening tijdens de buitenoptredens ivm het Corona virus zodat wij geen toegang tot het huis behoeven.

Buitenconcert in "Nieuw Vredenburgh" tgv het Corona virus aan de gracht in Amsterdam