Carlo Arends (zang & presentatie) & Eric Noya (piano). Hoezo veelzijdigheid?

Welkom in de veelzijdige wereld van de, lichtklassieke, film, musical, evergreen, en volksmuziek.

“A Men’s Passion”

Muzikale professionals met passie.

Carlo Arends (zang en presentatie): 

Een muzikale duizendpoot bij uitstek. Breed en uiterst professioneel geschoold, thuis in een veelzijdig spectrum van diverse muziekstijlen en talen. Met z’n warme barinorale stem weet hij een ieder te raken. Toert het hele land door met succesvolle concerten. Concerten met onder andere de titel “A Sentimental Journey”, “De Wereld Rond In Tachtig Minuten”, “Als Liefde Niet Bestond”, en "Yesterday When I Was Young" Concerten gekenmerkt door verrassing, opwinding, emotie en diversiteit.

Music was my first love, and it will be my last.
Music of the future, and music of the past.
To live without my music, it would be impossible to do.
In this world of troubles, my music pulls me through!

© 1976  John Miles

 

Continuïteit 

Om als “A Men’s Passion” verantwoord te kunnen voldoen aan de vele aanvragen, hebben wij twee pianisten die naar keuze en beschikbaarheid een concert kunnen begeleiden.

 

Eric Noya (piano):

Afgestudeerd in 1979 aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Else Kleyn-Krijgsman en Jan Wijn. Is vaste repetitor en concertpianist van het Utrechts Operakoor, Purmerends Gemengd Koor, en de Utrechtse Oratorium Vereniging, en talloze andere koren in het land en begeleidt hij vele bekende vocalisten. Is onderdeel van kamermuziekensembles als duo met een violist, en als pianosextet met blazers. Een pianist die alle muziekstijlen, van klassiek tot modern uit de piano weet te spelen. Is tevens een uiterst begenadigd pianodocent. Een muzikale duizendpoot en virtuoos pianist.

 

Johan Gootjes (Piano):

Volgde zijn pianostudie via de academie, die tegenwoordig “Schumann-Academie” heet, en behaalde de staatsexamens voor muziektheorie en solfège. Waarna het diploma Docerend Musicus Piano aan het conservatorium van Alkmaar volgde. Heeft reeds 40jr een bloeiende pianolespraktijk. Heeft vele zangers, zangeressen, instrumentalisten en koren mogen begeleiden in binnen en buitenland. Een uiterst veelzijdig en bevlogen pianist. 

 

Repertoire:

Het repertoire is zéér uitgebreid zoals, lichte muziek, klassieke muziek, filmmuziek, evergreen, musical, volksmuziek, populaire, en kerstmuziek etc.

Dit alles in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Napolitaans, Russisch, Fries etc.

Muziek vanaf 1708 tot heden;

Van luistermuziek tot dansmuziek. Van wegdromen tot meedeinen.

Zie de webpagina “repertoire” en “kerst repertoire”

 

Wat doet muziek met onze hersenen? 

Zie onze betreffende webpagina voor een boeiende life uitleg via de aanwezige link.

 

Muziek bij u thuis?

Heeft u een goede gestemde piano/vleugel? Ja? Dat is mooi! Wij laten hem tot leven komen, zoals u waarschijnlijk nog niet eerder heeft beleeft.

Niet in het bezit van een piano of vleugel? Geen probleem, wij nemen dan onze elektronische piano mee. Voor een boeiend en veelzijdig thuisconcert bent u bij ons aan het juiste adres. Zie onze betreffende webpagina.

 

Wat wij vragen:

Om u een kwalitatief, goed en onvergetelijk muzikaal concert te kunnen garanderen hebben wij een aantal bescheiden voorwaarden waarvoor wij uw aandacht vragen: 

  • De aanwezigheid van een recent gestemde akoestische piano of vleugel. Om verantwoord te kunnen functioneren dient een akoestische piano minimaal om de 5 maanden te worden gestemd.
  • Heeft u geen akoestische piano, of geen goede, gestemde piano? Geen probleem wij verzorgen dan kosteloos een elektronische piano.
  • De duur van een concert is ruim 1,5u incl. pauze of anders naargelang uw wensen.
  • Op aanvraag sturen wij u een vrijblijvende offerte voor een fantastisch concert. De benodigde zanginstallatie wordt door ons verzorgd en is inbegrepen in de gage.

 

Interactie:

Wij verzorgen een interactie met ons publiek waarin geluisterd, meegezongen en gedanst kan worden.

 

Reactie:

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

Bekijk voor meer info onze diverse webpagina's met oa, repertoire, boekingen, reactieboek, foto's, etc of plaats een reactie.

 

Met vriendelijke muzikale groet;

 

“A Men’s Passion”

 

Voor informatie en boekingen:

Carlo Arends                                                                            

Keern 18 1671GK Medemblik                                                                 

T: 0227-542558

M: 06-12791419

E: cm.arends@hotmail.com

W: http://www.duoamenspassion.nl/

KvK: 66399335

BTW-nr: NL099171454B01

IBAN: NL55ABNA0872849899

BIC code: ABNANL2A

Johan Gootjes (piano) In zijn repetitie/les ruimte.